شنبه، 6 اسفند 1390

پرسش :

شبهه: چرا زن بايد خود را بپوشاند. اما مرد آزاد هرجور مي خواهد راه برود. آيا اين تبعيض نيست؟

پاسخ :
در پاسخ بايد گفت: تفاوت فيزيكى و روانى زن و مرد منشا اين تفاوت هاست. زنان به گونه اى آفريده شده اند كه تمام قامت و اندام آنها بلكه حتى صداى آنها براى مردان جذاب و دلرباست. اما حساسيت مردان براى زنان در اين حد نيست .
از سوى ديگر مردان به گونه اى آفريده شده اند كه در برابر خودنمائى و تبرج زنان به زانو درآمده وبراى كامجوئى خود را به آب و آتش مى زنند . تـاريـخ پر است از قصه ها و داستانهاى عشقى حتى پادشاهان و جدى ترين مردان عالم نيز در اين وادى، رسوائى هاى بـزرگى ازخود بجاى گذاشته اند.
به هر حال زن و مرد را دست آفرينش مظهر ناز و نياز آفريده و به قول مردم در حكم پنبه و آتشند و براى حفظ سلامت جامعه و جلوگيرى از اشتعال غريزه جنسى بايد تدابيرى انديشيد و اسلام براى سالم سازى روابط اجتماعى زن و مرد دستور به حجاب و عفاف و تسهيل در امر ازدواج را پيش بينى كرده است به هر حال چون دستور حجاب مطابق با وضعيت طبيعى زن و مرد و برخاسته از واقعيتهاى وجودى اين دو صنف است، تبعيضى ناروا نيست .
eporsesh.com