سه‌شنبه، 22 فروردين 1391

پرسش :

در دوران بارداري هميشه حالت تهوّع دارم. آيا ممکن است براي خودم يا جنينم مشکلي پيش آمده باشد؟

پاسخ :
خير. هرچند حالت ناخوشايندي است، اما يکي از شايع ترين علايم دوران بارداري حالت تهوع هنگام صبح است، اگرچه در هر زمان ديگري از طول روز نيز ممکن است اتفاق بيفتد. معمولاً در طول سه ماهه اول چنين حالتي وجود دارد (تا قبل از هفته 14) و تصور مي شود که به واسطه وجود گونادوتروپين کوريونيک انساني باشد؛ چراکه اين هورمون فقط در دوران بارداري توليد مي شود.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).