سه‌شنبه، 22 فروردين 1391

پرسش :

در دوران بارداري هر روز استفراغ مي کنم و غذا در معده ام نمي ماند. چه کاري مي توانم انجام دهم؟

پاسخ :
اگر هميشه حالت تهوع داريد و مايعات و غذاها را نمي توانيد در معده خود نگه داريد بايد به پزشک مراجعه کنيد. ممکن است قرص يا آمپول ضد حالت تهوع براي شما تجويز شود. اگر پس از مصرف اين داروها بهتر نشديد، ممکن است لازم باشد يکي دو روز در بيمارستان بستري شويد تا براي شما سرم و مکمل هاي ويتاميني تجويز شود.
‏ منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).