پنجشنبه، 24 فروردين 1391

پرسش :

امام مهدى علیه السلام فرزند كيست؟

پاسخ :
امام مهدى علیه السلام دوازدهمين پيشواى معصوم ما، فرزند پيشواى يازدهم حضرت امام حسن عسكرى عليه السلام است.

امام رضا عليه السلام فرموده اند: «الخلف الصالح من ولد إبى محمد الحسن بن على و هو صاحب الزمان و هو المهدى؛[1]
خلف صالح، از فرزندان ابومحمد حسن بن على عليه السلام است. او، صاحب زمان و مهدى است.»

از ابى غانم خادم نقل شده است كه گفت:
«ولد لابى محمد ولدٌ فسّماه محمّداً فعرضه على أصحابه يوم الثالث و قال: «هذا صاحبكم من بعدي و خليفتي عليكم و هو القائم الذى تمتّد إليه الاعناق بالانتظار. فإذا امتلأت الارض جوراً و ظلماً، خرج، فملاها قسطاً وعدلا؛[2]
براى ابو محمد فرزندى به دنيا آمد كه نامش را محمد گذاشت. او را روز سوم، به ياران خويش نشان داد و فرمود: بعد از من، او، صاحب شما است. او، جانشين من است. او، همان قائم است كه همه انتظارش را مى‌كشند. پس هر گاه زمين پر از جور و ظلم شد، ظهور مى‌كند و زمين را پر از قسط و عدل مى‌كند.

پی نوشتها:
[1]. محمدباقر مجلسى، بحارالأنوار، ج 51، ص 43، ح 31.
[2]. همان، ص 5.

منبع: امام مهدى(عج)، رسول رضوى، انتشارات مركز مديريت حوزه علميه (1384).