شنبه، 9 ارديبهشت 1391

پرسش :

تفاوت خمس و زكات با ماليات هاي دولتي چيست ؟

پاسخ :
ماليات پولي است كه به دولت مي پردازيم تا به ما خدمات برساند . كوچه و خيابان را آسفالت كند ، امنيت ما را تأمين كند ، درمانگاه و بيمارستان براي ما آماده كند ، براي فرزندانمان مدرسه و دانشگاه بسازد . اين پول هزينه اي است كه نيازهاي ما را تأمين مي كند ، شبيه پول هايي كه براي خوراك و پوشاك و مسكن خود خرج مي كنيم .
بنابراين ماليات ، منافع عمومي ما را تأمين مي كند ، اما خمس و زكات پولي است كه از افراد گرفته مي شود ، تا خرج محرومان و رفع مشكلات آنان شود .
منبع: پرسش هاي مهم پاسخ هاي كوتاه، حجت الاسلام محسن قرائتي