دوشنبه، 11 ارديبهشت 1391

پرسش :

آيا در حديثى مشخصه صريحى در باره همنشينى داريم؟

پاسخ :
درباره خصوصيات همنشينى خوب و دانا شايسته است حديثى را ياد آور شويم و آن اينكه در حديثى نقل شده كه از حضرت عيسى سؤال شد. با چه كسى مجالست كنيم؟
آن حضرت فرمودند: با كسى كه ديدن وى شما را به ياد خدا بيندازد و گفتار او سطح دانش و آگاهى شما را بالا ببرد و عمل وى شما را نسبت به آخرت ترغيب نيايد.
بنابراين انسان بايد با افراد متدين و مؤمن كه همواره به ياد خدا هستند و به آخرت و تكامل روحى مى انديشند همنشينى كنند و از دوستى كردن با افرادى كه همواره مادى فكر مى كنند و يا بى بند و بار و ولگرد مى باشد حذر نمايد.
eporsesh.com