سه‌شنبه، 12 ارديبهشت 1391

پرسش :

بادوستي كه نسبت به انسان حسادت مي كند و موجب ناراحتي او مي شود، چگونه بايد برخورد كرد؟

پاسخ :
اگر حسادت دوستتان به شما موجب تحرك بيشتر او در درس خواندن و يا كارهاي خوب ديگرمي شود، ايرادي ندارد .بگذاريد حسادت بورزد و پيشرفت كند و اگر در امور ديگري است كه از دست شما خارج است ( مثلا" حسادت به خانواده و ياشكل و اندام و ...) در اين صورت بدانيد كه او از اين كار جز غم و غصه سودي نخواهد برد و تنها با زجر كشيدن ، خود را گرفتار بيماري هاي روحي وجسمي خواهد نمود .اگر بتوانيد او را نصيحت كنيد بسيار به جا است ؛ ولي شما خود را نگران نكنيد و به راه خود ادامه دهيد و براي مصون ماندن از شرحسادت ها به خدا پناه ببريد ( به ويژه سوره ( ( الناس ) ) را زياد بخوانيد ).
eporsesh.com