پنجشنبه، 14 ارديبهشت 1391

پرسش :

حدود 1 سال است که ازدواج کردم و برای جلوگیری از قرص یاسمین استفاده میکنم .تصمیم به بارداری دارم می خواستم بدونم از چند وقت جلوتر نباید از قرص استفاده کنم و قبل از اقدام به بارداری چه کارهایی باید انجام دهم تا فرزندی سالم داشته باشم. و سوال دیگه اینکه قرص یاسمین عوارض دارد یا نه و برای جلوگیری از همین قرص استفاده کنم یا نه؟

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر رویا امدادی، متخصص زنان و زایمان:
برای بارداری نباید از 3 ماهه قبل از قرص ضدبارداری استفاده کنید.اگر سابقه فشار خون , چربی بالا , بیماری دیابت ندارید و سن شما زیر 35 سال است میتوانید از این قرص استفاده کنید.
dremdadi.com