سه‌شنبه، 26 ارديبهشت 1391

پرسش :

اگر انسان در دنيا يك ساعت معصيت كند، آيا در آخرت به همين اندازه عقوبت مى شود؟

پاسخ :
در اين زمينه به چند مسأله بايد توجه داشت: يكى اينكه گناهان عقوبت هاى مختلف دارند; مثلاً گناه شرك و كفر خلود در آتش است و گناه صغيره با كبيره از لحاظ كيفر فرق دارد.
ديگر اينكه آيا پس از گناه توبه يا كار ديگرى كه باعث بخشيده شدن گناه باشد، صورت گرفته است يا خير؟ اگر انسان از گناه خويش از سر خلوص توبه كرده باشد، خداوند توبه وى را مى پذيرد و گناهانش را مى بخشد.
آنچه مسلم است اين است كه براساس ايمان ما به علم غير محدود و گسترده خداوند و عدل و حكمت وى، كيفر خداوند هيچ گاه بيش از حدّ استحقاقِ بندگان نخواهد بود.
eporsesh.com