چهارشنبه، 27 ارديبهشت 1391

پرسش :

اين كه در سورهء اعراف آمده است : عده اي ميان بهشت و جهنم هستند و منتظرند كه خداوند آنان راببخشد, آيا خداوند آن جا هم كسي را مي بخشد؟

پاسخ :
آيه اي كه در مورد اعراف است , چنين است :.
از جمله آخر استفاده مي شود اشخاصي كه بر اعراف هستند, اميد رفتن به بهشت را دارند. اعراف منطقه اي است حدّ فاصل ميان بهشت و جهنم , با ويژگي هايي كه دارد. بر آن مرداني قرار دارند كه هر يك از بهشتيان و دوزخيان رادر جايگاه خود مي بينند. اين مردان مقداري با بهشتيان سخن مي گويند ومقداري با جهنميّان .
اعراف جايگاه چه كساني است ؟
رواياتي كه در زمينهء اعراف و اصحاب اعراف نقل شده , دو گونه است ; در برخي آمده : كه ما امامان بر اعراف هستيم يا آل محمد7اهل اعراف اند. در برخي از روايات اصحاب اعراف را افراد وامانده اي مي دانند. كه نيكي ها وبدي هاي شان مساوي است . يا گنهكاراني هستند كه اعمال نيكي نيز داشته باشند. امام صادق 7فرمود: .
از امام صادق 7روايت شده است : .(1)
پی نوشت:
1.تفسير نمونه ج 6 ص 187به بعد, با تلخيص .
www.eporsesh.com