چهارشنبه، 27 ارديبهشت 1391

پرسش :

آيا انسان هاى به دور از تمدّن مانند مردمان متمدّن در روز قيامت، به بهشت يا دوزخ مى روند؟

پاسخ :
از آموزش هاى رهبران راستين بدين حقيقت رهنمون مى شويم كه كيفيّت مجازات در آخرت با اندازه خرد و عقل انسان تناسب دارد. هر كس عقلش بيشتر، باشد مسئوليّتش افزون تر و كيفرش سخت تر خواهد بود. انسان هاى ابتدايى كه از هر گونه تمدنى بيگانه و دور بوده اند، به طور مسلّم به گونه انسان هاى خردمند و عاقل تكليف نداشته عقاب و كيفر آنان نيز بدان گونه نمى باشد.
www.eporsesh.com