جمعه، 29 ارديبهشت 1391

پرسش :

زنده شدن مردگان به دست حضرت عيسي چگونه بوده است؟

پاسخ :
در خلال معارفي كه دربارة مسيح(ع) مطرح شده سخن از زنده كردن مردگان است. وي توانست مرده‏هايي را زنده كند. مردگاني كه او زنده مي‏كرد خصوص افرادي نبودند كه به تازگي جان سپرده بودند، بلكه افرادي را هم كه مدت طولاني از مرگ آنان سپري شده بود مي‏توانست زنده كند. خداوند در قرآن كريم دربارة زنده شدن مردگان به دست عيسي(ع) مي‏فرمايد: تو مرده‏ها را به اذن من اخراج مي‏كني، يعني در احيا و اخراجْ مظهر من هستي؛ چون من بالاصالة و بالذات اخراج كنندة مردگان هستم: «منها خَلَقنكُم و فيها نُعيدكم و منها نُخرجكم تارةً أُخري» طه/55؛ [شما را از زمين آفريدم، در آن برمي‏گردانم و بار ديگر از آن بيرون مي‏آورم].
خداي سبحان با همين نام كه اثر آن اخراج مردگان است در حضرت مسيح(ع) تجلّي كرده و مي‏فرمايد: ما به تأييد روح القدس تو را توانا ساختيم؛ در گهواره سخن بگويي، به تو تورات، انجيل، كتاب و حكمت آموزش داديم، توانستي از گِل صورت مرغ بسازي و در آن بِدَمي تا پرنده شود، كور مادرزاد و بيماري پيسي را شفا دهي: «و إذ تخرج الموتي بإذني» مائده/110؛ [به اذن و فرمان من مردگان را از گورها خارج مي‏كني]. و اخراج مرده‏ها همان احياي آنان است چنان‏كه در آيات ديگر از همين وصف به احياي موتي تعبير شده است: «و أُُحْيِ الموتي بإذن الله» آل عمران/49.
www.eporsesh.com