جمعه، 29 ارديبهشت 1391

پرسش :

آيا به غير از قرآن و روايات، راهي براي دست يابي به حالات و خصوصيات بعد از مرگ وجود دارد؟

پاسخ :
جزئيات و خصوصيات زندگي بعد از مرگ و مشخصات بهشت و جهنم و جزئيات آن ها به جز ازطريق وحي , براي انسان قابل فهم نيست , ولي اصل معاد و اين كه هر انسان بايد عكس العمل كردار خويش راببيند و مجازات شود از راه عقل قابل اثبات است و به همين مطلب عقلي قرآن نيز ارشاد كرده است . أفحسبتم أنّما خلقناكم عبثاً و أنّكم الينا لا ترجعون .(1) آيا مي پنداريد كه ما شما را بيهوده آفريديم و به سوي ما بر نمي گرديد؟
پی نوشت:
1.مؤمنون (23)، آيهء 115.
www.eporsesh.com