پنجشنبه، 4 خرداد 1391

پرسش :

بهترين روش براي تربيت دختران و پسران كه دوران بلوغ را طي مي كنند براي محافظت از گناه چيست؟

پاسخ :
به شما برادر بزرگوار و گرانقدر كه خوشبختانه از تحصيلات عاليه و كماليه برخوردار هستيد توصيه مي كنيم كتابهاي مربوط به تربيت فرزندان را مطالعه بفرماييد و دستورات داده شده را اجرا كنيد. قطعاّ شما مي دانيد كه پاسخ سوال شما دهها واحد درسي در دانشگاه ها و دانشكده هاي تربيتي است و در قالب يك سوال نمي توان پاسخ گفت. اگر مورد خاصي و جزيي مطرح بشود مي توان در چند سطر و صفحه پاسخ گفت و تازه اين پاسخ براي افراد كم سواد و كساني كه حال و حوصله مطالعه را نداشته باشند مناسب است نه براي فردي تحصيل كرده همانند شما البته استحضار داريد كه پاسخ گويي به اين كيفيت فقط مي تواند جنبه راهنمايي و نشان دادن راه باشد كه براي فردي همانند شما بهترين روش به نظر ما توصيه به مطالعه كتابهاي مربوطه است كه براي نمونه چند كتاب معرفي مي شود:
1 - تعليم و تربيت اسلامي (مباني و روش ها) دكتر محسن شكوهي يكتا. در اين كتاب روشهاي تربيتي در سطح مقطع سني 7 ساله از كودكي تا 21 سالگي برسي شده است.
2 - تربيت كودك، آيت الله مظاهري
3 - تربيت دختران ، دكتر علي قائمي
4- گفتار فلسفي ، جوان از نظر عقل و احساسات
5- گفتار فلسفي، كودك
6- گفتار در تربيت، شهيد با هنر
7- تعليم و تربيت در اسلام، شهيد مطهري
8- جوان و نيروي چهارم زندگي دكتر محمد رضا شرفي
9- بلوغ و دگرگوني هاي آن، دكتر فرزانه صمدي
www.eporsesh.com