شنبه، 6 خرداد 1391

پرسش :

وظيفه زنى كه طلاق رجعى داده شده، در برابر شوهر چيست؟ آيا اطاعت شوهر در اين مدت واجب است؟

پاسخ :
همه مراجع: زنى كه طلاق رجعى داده شده، بايد در اين مدت (در زمان نگه داشتن عده) همانند دوران زوجيت، به وظايف شرعى خود در برابر شوهر عمل كند.آيت الله سيستانى، منهاج الصالحين، ج 3، م 517؛ آيت الله تبريزى و آيت الله وحيد، منهاج الصالحين، احكام العده، م 1474و دفتر همه مراجع. تبصره: به عنوان مثال در زمان عده اطاعت شوهر واجب است و بدون اجازه او از منزل بيرون نرود.
porseman.org