شنبه، 6 خرداد 1391

پرسش :

اگر به زن خبر بدهند كه شوهرت يك سال است كه تو را طلاق داده است و اين امر نزد دادگاه ثابت شود، از چه زمانى بايد عده نگه بدارد؟

پاسخ :
همه مراجع: در فرض ياد شده، بر زن لازم نيست عده نگه بدارد، چه اينكه ابتداى عده بعد از تمام شدن صيغه طلاق است؛ هر چند زن از آن آگاهى نداشته است.توضيح المسائل مراجع، م 2516؛ آيت الله وحيد، توضيح المسائل، م 2584.
porseman.org