شنبه، 6 خرداد 1391

پرسش :

شوهرى به تمام وظايف و حقوق زناشويى عمل مى‏كند ولى زن از ادامه زندگى با او نفرت و كراهت دارد و مى‏خواهد با بذل مهريه تقاضاى طلاق كند؛ آيا با فرض امتناع مرد از طلاق، حاكم شرع مى‏تواند طلاق بدهد؟

پاسخ :
همه مراجع: خير، در فرض ياد شده، حاكم شرع نمى‏تواند مرد را وادار به طلاق كند و اين طلاق صحيح نيست.آيت الله خامنه‏اى، استفتاء، س 913؛ آيت الله مكارم، استفتاءات، ج 2، س 1145 و 1147 و دفتر همه مراجع.
porseman.org