سه‌شنبه، 9 خرداد 1391

پرسش :

اگر زني طلاق بگيرد عده او به چه چيزهايي شامل مي شود، آيا فقط شوهر نكردن است و استفاده از زيور آلات و آرايش كردن ايرادي ندارد چون در شهر ما ميگن كسي كه عده دارد، نمي تواند زينت كند اين به چه معناست؟

پاسخ :
درعده طلاق فقط ازدواج در این مدت برای زن حرام است ولی زینت کردن در برابر غیر محرم اشکالی ندارد وحرمت زینت و....برای عده وفات است نه عده طلاق.
porseman.org