چهارشنبه، 31 خرداد 1391

پرسش :

پيامبر اسلام صلی الله علیه و آله چند بار به آسمان عروج كردند؟

پاسخ :
پيامبر اکرم صلی الله علیه و آله دو مـعـراج داشته اند كه از قرائن و شواهد روشن مى شود كه يك معراج قبل از هجرت بوده است سبحان الذى اسرى بعبده ليلا من المسجد الحرام ( اسرى / 1 ) . ازآيه شريفه و لقد رآه نزله اخرى نيز معراج دوم حضرت استفاده مى شود . اما درمورد كيفيت معراج ميان مسلمانان اختلاف است . برخى مى گويند صرفا روح ايشان به معراج رفته , برخى مى گويند هم روح و هم جسم , برخى نيز مى گويند روياى صادقه اى بوده است كه خداوند در خواب به حضرت نشان داده است . امـا بـا تـوجه به آيات وروايات وارده در اين زمينه بايد گفت قول حق، عروج روحانى و جسمانى است . ( تفسير الميزان ج 13 ص 30) در برخي روايات مي فرمايند كه رسول اكرم 120 مرتبه معراج داشته اند.
www.morsalat.com