چهارشنبه، 7 تير 1391

پرسش :

چند نمونه از روايات اهل سنت درباره حضرت مهدی (عج) را ذكر كنيد.

پاسخ :
رسول اللّه صلّی الله علیه و آله فرمودند:
اگر يک روز از عمر جهان بيشتر نماند باشد، خدای متعال آن روز را چنان طولانی خواهد كرد تا مردی از اهل بيت من و هم‌نام من به حكومت برسد و زمين را پر از عدل و داد كند، چنانچه پر از ظلم و جور شده است.(1)

از ام سلمه نقل كرده اند كه رسول اللّه صلّی الله علیه و آله فرمودند:
مهدی از عترت من و از فرزندان فاطمه است.(2)

از ابن عباس نقل كرده كه رسول اللّه صلّی الله علیه و آله فرمودند:
همانا علي امام امـت بعد از من است و از فرزندان او قائم منتظر می‌باشد و هنگامی كه ظهور كند زمين را پر ازعدل و داد می‌سازد، چنان كه پر از ظلم و جور شده است.(3)

پی‌نوشت‌ها:
1. صحيح ترمذي، ج 2، ص 46 ؛ صحيح ابي داود، ج 2، ص 207 ؛ مسند احمد بن حنبل، ج 1، ص 378 و ينابيع الموده، ص 49، ص 280، ص 440 و ص 186.
2. اسعاف الراغبين، ص 134
3. ينابيع الموده، ص 494
منبع: موسسه تحقيقاتی حضرت ولی عصر عليه السلام