يکشنبه، 11 تير 1391

پرسش :

رفتن به مسجد جمكران، جهت ديدار با امام زمان(عج) در شب‌هاي چهارشنبه توصيه شده يا شب‌های جمعه؟

پاسخ :
اولاً مقصود اصلی از رفتن به مسجد جمكران، ديدن حضرت امام زمان(عج) نيست بلكه مقصود، انجام عبادت و خواندن نماز تحيّت و نماز امام زمان(عج) است، همان طور كه امام زمان(عج) به حسن بن مثله جمكرانی فرمودند: «به مردم بگوييد اين قطعه از زمين مبارک است، در اين مكان عبادت خدا انجام دهيد.»
براي انجام اين عبادت بعضی از بزرگان شب‌هاي چهارشنبه و جمعه را توصيه كرده‌اند. و آن بدين معناست كه انسان در چنين شب‌هايی در جمكران به ديدن صاحب الزمان(عج) ممكن است موفق شود.
ثانياً آنچه براي ما بسيار مهم و هدف نهايي است، خودسازی و تربيت دينی و كسب رضايت الهی است. وقتی كه ما تربيت مهدی پسند يافتيم و پيرو راستين آن حضرت شديم، آن وقت ديدار با امام زمان(عج) به آسانی ممكن می‌شود، بلكه خود امام زمان(عج) به ياری ما می‌شتابد و از ما سركشی می‌نمايد. چون امامان(ع)، شيعيان واقعی خود را بسيار دوست می‌دارند و در مشكلات به فرياد آن‌ها می‌رسند و از آنان دلجويی می‌كنند.
منبع: موسسه تحقيقاتی حضرت ولی عصر عليه السلام