يکشنبه، 11 تير 1391

پرسش :

آیا چله گرفتن در مسجد مقدس جمكران برای دیدار امام زمان (عج) کار درستی است؟

پاسخ :
چله گرفتن در مسجد جمكران سيره عالمان بزرگی چون آيت الله نجفی مرعشی و ديگران بوده است. و به دليل فرمايشی كه از امام زمان (عج) نقل شده مبنی بر اين كه هر كس 2 ركعت نماز مخصوص را در مسجد جمكران بجا آورد مانند آن است كه دو ركعت نماز در كعبه معظمه خوانده باشد، همه علما نسبت به حضور در اين مكان مقدس اهميت فوق العاده‌ای قائل بوده‌اند. بخش‌هايی از عنايت ويژه علما نسبت به اين مسجد به علاوه مطالبی پيرامون تاريخچه مسجد جمكران در كتاب ذیل جمع آوری شده است که می‌توانید مطالعه نمایید.
مسجد مقدس جمكران، تجلی‌گاه صاحب الزمان (عج)، سيد جعفر مير عظيمی، قم: انتشارات رسالت، 1415 ق.
منبع: موسسه تحقيقاتی حضرت ولی عصر عليه السلام