چهارشنبه، 14 تير 1391

پرسش :

آیا اطلاعاتی در مورد نحوه زندگی امام زمان علیه السلام) وجود دارد؟

پاسخ :
امام زمان(عج) مانند سایر مردم زندگی می کند ولی پنهان از مردم مثل خورشیدی که در پشت ابر می باشد. حضرت مهدی(عج) مردم را می بیند. وقتی مشکلی بر خورد کنند به فریادشان می رسد و مشکلات مردم را حل می کند همان طور که مقدس اردبیلی و علامه حلی(ره) داشتند حل نمودند ولی بعضی امام را می شناسند و اکثریت مردم نمی شناسند و در بین مردم زندگی می کند.
منبع: موسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر علیه السلام