شنبه، 17 تير 1391

پرسش :

امكان طول عمر از نظر دين اسلام چگونه است؟

پاسخ :
در دين اسلام امكان عمر طولانی يكی از مسائل مورد اتفاق می‌باشد و قرآن مجيد در نهايت صراحت از عمر طولانی حضرت نوح در سوره عنكبوت آيه 14 خبر می‌دهد: «فَلَبِثَ فيهِمْ أَلْفَ سَنَهٍ اِلّا خَمْسينَ عاماً»
كه فقط مدت اشتغال نوح پيغمبر به دعوت قوم، پيش از طوفان به صريح اين آيه نهصد و پنجاه سال بوده است و اگر سال‌هاي پيش از دعوت و سال‌های بعد از دعوت را به حساب بياوريم چه مقدار می‌شود، خدا عالم است.
و عموم مسلمانان اتفاق دارند كه حضرت عيسی و بلكه خضر و ادريس و الياس زنده هستند و عيسی در آخرالزمان به زمين خواهد آمد و به حضرت مهدی (عج) در نماز اقتدا خواهد كرد.
منبع: موسسه تحقيقاتی حضرت ولی عصر عليه السلام