شنبه، 17 تير 1391

پرسش :

امكان طول عمر از نظر تاريخی چگونه است؟

پاسخ :
از نظر تاريخ، عمر طولانی مورد تأييد است و تواريخی كه در دست داريم، اشخاص بسياری را نشان می‌دهند كه از عمر طولانی و زندگی بلند برخوردار شده‌اند.
يكي از كتاب‌هایی كه به خصوص در تاريخ زندگی و شرح احوال معمّرين نگاشته شده و يكی از مآخذ و مصادر و كتب مهم تراجم و رجال به شمار می‌رود، كتابي است كه ابو حاتم سجستانی (متوفي350) به نام «المعمّرون» تأليف كرده است، اين كتاب كه اخيراً هم با فهرست و اسلوب عالی چاپ شده، سوابق تاريخی طول عمر را به طور كامل و مبسوط روشن می‌سازد.
منبع: موسسه تحقيقاتی حضرت ولی عصر عليه السلام