شنبه، 17 تير 1391

پرسش :

آيا داشتن طول عمر زياد براي حضرت مهدی (عج) امكان دارد؟

پاسخ :
طول عمر امام زمان (عج) اگر چند هزار سال ديگر و بلكه بيشتر نيز بر آن افزوده شود نبايد مورد حرف و محل شبهه باشد؛ زيرا امكان ذاتی و امكان وقوعی طول عمر ثابت و مسلّم است، حال ما چه امكان طبيعی طول عمر و وقوع آن را ثابت كنيم (چنانچه ثابت است) و چه امكان آن را ثابت ندانيم و عمر طولانی را يک امر خارق العاده و معجزه بشماريم، در مورد طول عمر ايشان اگر ايمان به خدا و قدرت و توانایی و صحت نبوات داريم نبايد ترديد كنيم.
مسأله طول عمر آن حضرت مسأله‌ای است كه صدها حديث بر آن دلالت دارد و مشيّت ازلی الهی بر آن تعلق گرفته است.
هر كس خدا را قادر و توانا می‌شناسد، بايد آن را باور كند و هر كس العياذ بالله خدا را عاجز می‌شمارد و عجز را نقص و از صفات سلبيه حق نمی‌داند، هرچه دلش می‌خواهد بگويد؛ اما می‌گویيم عجز، نقص است و ناقص، محتاج است و محتاج واجب الوجود نمی‌باشد.
در اين دوران عمر طولانی حضرت صاحب الامر (عج)، مكرّر مردمان بزرگ كه از صفای باطن و استعداد خاص بهره‌مند بوده‌اند، زيارت و مشرف به ملاقات و نعمت ديدارش شده‌اند.

منبع: موسسه تحقيقاتی حضرت ولی عصر عليه السلام