يکشنبه، 18 تير 1391

پرسش :

آیا در عصر حکومت امام زمان (عج)، مذهب یهود و مسیحیت از بین می‌رود؟

پاسخ :
شرح پرسش:
از آيه 14 سوره مائده برمی‌آيد كه طائفه نصاری به عنوان پيروان يک مذهب (و يايهود و نصاری هر دو) تا پايان جهان در دنيا وجود خواهند داشت ولی از اخبار اسلامي چنين استفاده می‌شود كه پس از ظهور مهدی (عج) در سرتاسر جهان يک آيين بيشتر نخواهد بود و آن آيين اسلام است. اين دو را چگونه می‌توان با هم جمع كرد؟

پاسخ:
مـمكن است كه مسيحيت (و يا مسيحيت و آيين يهود) به صورت يک اقليت بسيار ضعيف در جهان حتي در عصر حکومت حضرت مهدی (عج) باقي بماند زيرا در آن عصر نيز آزادي اراده انسان‌ها از بين نمي رود و دين جنبه اجباري پيدا نمي كند اگرچه اكثريت قاطع مردم جهان راه حق را مي يابند و به آن مي گروند و مهم‌تر از همه اين كه حكومت روي زمين يک حكومت اسلامي خواهد بود.
منبع: موسسه تحقيقاتي حضرت ولي عصر عليه السلام