دوشنبه، 26 تير 1391

پرسش :

راه هاي نوراني كردن دلها چيست؟

پاسخ :
پرسشگر محترم براي اينكه دل نوراني شود چند راه به شما معرفي مي كنيم البته به صورت مختصر:

1- تلاوت قرآن

2- رفتن به قبرستان و زيارت اهل قبور

3- خوردن عدس چون عدس باعث اشك چشم مي شود و اشك ريختن دل را جلا مي دهد و نوراني مي كند

4- گناه نكردن

5- توجه به ايتام و كشيدن دست روي سر بچه هاي يتيم

6- نيمه شب بيدار شدن و به آسمان نگاه كردن و خواندن آيه 189 آل عمران كه اين آيه پنج ربنا دارد و قبل از دعا كردن اين آيه خوانده شود تا دعا مستجاب شود.

7-وضوى شاداب گرفتن،

8- نماز اول وقت

9- نماز شب خواندن

براي مطالعه بيشتر به كتاب قلب سليم نوشته آيت الله دستغيب مراجعه نماييد.

www.morsalat.com