پنجشنبه، 16 شهريور 1391

پرسش :

حداقل میزان چربی بدن در ورزشکاران مرد و زن تا چه اندازه می باشد؟

پاسخ :
توصیه میشود که در ورزشکاران مرد نباید درصد چربی بدن زیر 7- 5 درصد و در ورزشکاران زن زیر14 درصد وزن بدن برسد. پیش از تصمیم به انجام یک برنامه کاهش وزن کمی زمان صرف کنید که چرا می خواهید وزن خود را کاهش دهید و از راهنمایی یک متخصص کار آزموده بهره مند شوید.
www.pakteb.com

نظرات کاربران