جمعه، 7 مهر 1391

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه کتلت میگو را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
میگوی پوست کنده=500 گرم
نمک=به دلخواه
سیب زمینی=2 عدد
پیاز=2 عدد
زردچوبه=2/1 قاشق سوپخوری
فلفل=2/1 قاشق چایخوری
آرد گندم=1 استکان
تخم مرغ=1 عدد
روغن=4 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:
1. میگوی پاک شده را با آب و نمک بپزید. سپس همراه با سیب زمینی و پیاز پوست کنده چرخ کنید.
2. مخلوطی از زردچوبه،فلفل،نمک و آرد را به مایه میگو اضافه کنید. تخم مرغ را بیفزایید و همه مواد را با هم خوب ورز دهید.
3. روغن را در ماهیتابه بریزید تا داغ شود. مقداری از مایه را در کف دست پهن کنید و دو طرف آن را در روغن سرخ کنید. بقیه مواد را به همین طریق درست کنید.
4. در پایان کتلت ها را در دیس چیده و اطراف آن را با سبزیجات و سیب زمینی سرخ شده و نخودفرنگی تزئین کنید.
www.ch3.ir