جمعه، 7 مهر 1391

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه پلوی لوبیا با کوفته ریزه را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم : ( 4 تا 6 نفر)
لوبیا چشم بلبلی=1 پیمانه
برنج ایرانی=3 پیمانه
سویا=2/1 پیمانه
پیاز=4 عدد
روغن مایع=2/1 پیمانه
نمک، فلفل سیاه=2 قاشق چایخوری
زرچوبه =1 قاشق چایخوری
دارچین=4/1 قاشق چایخوری
پودر زعفران=4/1 قاشق چایخوری
آرد لپه=2 قاشق غذاخوری
کره پاستوریزه گیاهی=50 گرم

طرزتهیه:
ابتدا لوبیا چشم بلبلی را 2 ساعت خیس کرده و بعد می پزیم. 3 عدد پیاز را سرخ کرده با زرچوبه و دارچین و زعفران و نمک و فلفل را همراه لوبیای پخته شده مخلوط می کنیم کنار می گذاریم و برنج را آبکش نموده وقتی دم کشید موقع کشیدن لا به لا و روی برنج را از مایه با لا توی دیس کشیده و دورتا دور آن را با کوفته ریزه تزئین می نمائیم.

طرزآماده کردن سویا:
سویا را حدود 10 دقیقه در آب سرد خیس می کنیم وقتی اضافه حجم پیدا کرد و نرم شد آب آنرا خالی کرده، سپس 5 دقیقه با آب جوش می جوشانیم تا بوی ناخوشایند و مواد افزودنی آن گرفته شود. بعد آبکشی می کنیم و اضافی آب آنرا خوب می گیریم. در این حالت برای طبخ هر نوع غذا آماده است. در این دستور سویای آماده شده را با 1 عدد پیاز چرخ می کنیم و نمک، فلفل، آرد لپه و زرچوبه را به آن اضافه کرده و خوب ورز می دهیم. توی دست گلوله های کوچک درست می کنیم و در روغن مایع که داغ شده سرخ می کنیم به شکل کوفته ریزه درمی آید.
www.ch3.ir