شنبه، 8 مهر 1391

پرسش :

توجه بزرگان دین نسبت به مسجد مقدس جمکران چگونه بوده است؟

پاسخ :
بزرگان دین و مراجع تقلید و اولیاء الله توجه والائی نسبت به این مسجد مقدس داشته و دارند، از جمله اینکه آیة‌الله العظمی محمدتقی خوانساری با مرحوم آیة‌الله العظمی اراکی(ره) پیاده به مسجد مقدس جمکران می‌رفتند.
و از آیة‌الله العظمی نجفی مرعشی(ره) نقل شده: «حقیر خودم مکرر کراماتی در مسجد مقدس جمکران مشاهده کرده‌ام، چهل شب چهارشنبه مکرر موفق شدم که در آن مسجد بیتوته کنم و جای تردید نیست که از امکنه‌ای [مکان‌هایی] است که مورد توجه و نزول برکات الهی می‌باشد و بعد از مسجد سهله (واقع در کوفه که منسوب به امام‌زمان(عج) است) بهترین مقام و بهترین جایی است که منتسب به حضرت‌ولی‌عصر می‌باشد».
و مقام رهبری حضرت آیة‌الله العظمی امام خامنه‌ای هم در طی دیدار با دبیر کل حزب‌الله لبنان به ایشان توصیه می‌کند به مسجد مقدس جمکران مشرف شوند. چرا که تشرف به مسجد مقدس جمکران برای حل مشکلات کشور ما راه‌گشا بوده است.(۱)
پیشینه تاریخی این مسجد مقدس را می‌توانید در کتاب‌های ذیل بیشتر مطالعه بفرمائید:
الف. تاریخ قم، شیخ صدوق.
ب. بحارالانوار، ج۵۳، ص۲۳۰.
ج. هدایه شیخ صدوق، ص۲۰۱.
د. معارف و معاریف واژه جمکران، ج۴، ص۱۹۶.

پی‌نوشت‌:
۱. مجله آب آئینه آفتاب، ص۱۱، به نقل از حجت‌الاسلام و المسلمین کعبی، عضو مجلس خبرگان رهبری.
منبع : پورتال جامع مهدویت