شنبه، 8 مهر 1391

پرسش :

کیفیت نماز مسجد مقدس جمکران چگونه است؟

پاسخ :
حضرت مهدی علیه السلام دستور خواندن دو رکعت نماز تحیت و دو رکعت نماز صاحب الزمان را به این ترتیب داده‌اند:
۱. دو رکعت تحیت مسجد که در هر رکعتی یک بار حمد و هفت بار توحید و ذکر رکوع و سجود را هفت بار بخواند؛
۲. دو رکعت نماز صاحب الزمان علیه السلام، هنگام خواندن سوره حمد، آیه «إِیَّاکَ نَعْبُدُ وَإِیَّاکَ نَسْتَعِینُ » را صد بار بگوید و بعد از آن حمد را تا آخر بخواند و رکعت دوم نیز همین‌طوری بخواند و ذکر رکوع و سجود نیز هفت بار بگوید و چون نماز تمام شد یک‌بار لااله‌الاالله و سپس تسبیح حضرت زهرا علیها السلام بخواند و بعد از آن سر به سجده بگذارد و صد مرتبه صلوات بفرستد.(۱)

پی‌نوشت‌:
۱. الزام‌الناصب، شیخ‌علی یزدی‌حائری، ج۲، ص۵۹.
منبع : پورتال جامع مهدویت