يکشنبه، 9 مهر 1391

پرسش :

آیا اقدام به جراحی زیبائی بینی کار نادرستی است ؟ چرا برخی افراد نظر بدی نسبت به کسانی دارند که متقاضی این عمل هستند ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر عبد الجلیل کلانتر هرمزی، فوق تخصص جراحی پلاستیک
در مواردی که بینی شخصی به وضوح نازیبا ، بد شکل و دارای انحراف شدید باشد و عیوب آن با جراحی قابل اصلاح باشد ، اقدام به جراحی زیبائی بینی به شرطی که آگاهانه و با علم و اطلاع کامل و رعایت شرایط این عمل باشد ، در ایجاد یک بینی زیبا تر با نمای « طبیعی » مفید خواهد بود. ولی در مواردی که درخواست این عمل صرفا به دلایل غیر منطقی از قبیل « مد» و « چشم و هم چشمی» و یا « پیشنهاد و نظر اطرافیان» بوده ونیز در مواردی که بینی فرد عیب مهمی نداشته باشد ، اقدام به این عمل نادرست بوده و حاصلی جز پشیمانی در بر نخواهد داشت.
www.drkalantar.ir