يکشنبه، 9 مهر 1391

پرسش :

آیا در دوران قبل از جراحی زیبائی بینی توصیه های تغذیه ای خاصی وجود دارد ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر عبد الجلیل کلانتر هرمزی، فوق تخصص جراحی پلاستیک
بلی . برای کاهش کبودی و خونریزی توصیه می شوداز حداقل یک هفته قبل ، میوه و سبزی تازه فراوان استفاده شود و مصرف آجیل و مغز تخمه ، فندق ، پسته و ... کاهش یابد ( به خاطر تاثیر سوء در انعقاد خون ) . افراد کم خون بهتر است از 2 ماه قبل عدس و اسفناج بیشتری مصرف کنند .
www.drkalantar.ir