پنجشنبه، 20 مهر 1391

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی را توضیح دهید.

پاسخ :
این سوپ یکی از لذیذ ترین سوپ های دنیاست.
مواد لازم:
استاک مرغ(آّب مرغ)=1لیتر
پیاز خلال شده =550گرم
روغن مایع =50 گرم
سس بشامل رقیق(سس سفید)=1لیوان
پنیر پیتزا رنده شده=150گرم
سس سویا=2ق.غ
نمک و فلفل=به مقدار لازم
برگ بو(در صورت موجود بودن)=2 عدد
آب لیمو= 2 ق.غ

طرز تهیه:
پیاز ها را در قابلمه ریخته حرارت می دهیم تا نرم شود. سپس سس سویا ، نمک وفلفل اضافه می نماییم .استاک مرغ و سس بشامل رقیق را به همراه برگ بو اضافه می کنیم و میگذاریم 20 تا 25 دقیقه با شعله ملایم جا بیفتد (توجه کنید که این سوپ بدلیل آرد سس بشامل سریع سر می رود) سپس برگ بو ها را خارج کرده و 2 ق.غ آبلیمو اضافه می کنیم . پنیر را در سوپ ریخته و 5 دقیقه دیگر حرارت میدهیم. سوپ حاضر است گوارای وجود.
این سوپ را می توانید با تکه های نان تست که در کره سرخ شده است سرو نمایید.
www.ch3.ir