پنجشنبه، 20 مهر 1391

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه خوراک بادنجان ایتالیایی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم :
بادمجان 500 گرم
گوجه فرنگی 750 گرم
پیاز 1 عدد
جعفری ساطوری شده قدری
کره 100 گرم
شکر 1 قاشق سوپخوری
آرد سفید 1 قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا 100 گرم
فلفل قدری
نمک قدری

طرز تهیه :
پوست بادنجان ها را کنده آنها را بضخامت 5 سانتیمتر حلقه حلقه بریده رویش نمک بپاشید و پارچه نازک رویش بکشید تا آبش گرفته شود .
سپس از گوجه فرنگی و جعفری و پیاز و کره و آرد ، سس گوجه فرنگی تهیه کرده بادنجانها را در روغن سرخ کرده و آنها را در ظرفی که قبلا چرب نموده اید چیده سس گوجه فرنگی مزبور را بریزید و پنیر رنده کرده و کره آب کرده روی آن بپاشید و آنرا مدت یکساعت در فر بگذارید .
www.ch3.ir