پنجشنبه، 20 مهر 1391

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه قارچ سوخاری فلورانسی (ایتالیا) را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم
• یک بسته نیم کیلویی قارچ
• نیم پیمانه آرد سوخاری
• یک عدد تخم مرغ
• یک قاشق غذاخوری شیر
• نیم قاشق چای خوری نمک
• روغن زیتون

دستورالعمل تهیه:
قارچ ها را به خوبی شسته و می گذاریم خشک شوند و در آرد می غلتانیم.
تخم مرغ را به آرامی زده و شیر و نمک را به آن افزوده و بهم می زنیم.
قارچ های پوشیده از آرد را در مخلوط شیر و تخم مرغ می گذاریم و در روغن زیتون داغ شده در ماهیتابه سرخ می کنیم تا رنگ آن ها قهوه ای شود، قارچ ها را داغ سرو کنید.
www.ch3.ir