دوشنبه، 1 آبان 1391

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه رولت مرغ و گوشت را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم
گوشت چرخ‌کرده - 300 گرم
سینه‌مرغ چرخ‌کرده - 250 گرم
پیاز رنده شده - دو عدد
جعفری خرد شده - دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل - به میزان لازم

طرز تهیه
ابتدا یکی از پیازها را در گوشت چرخ کرده رنده می‌کنیم، جعفری خرد شده، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و روی سلفون به صورت گرد پهن می‌کنیم و در سلفون دیگری پیاز رنده شده و مرغ چرخ‌کرده را باهم مخلوط کرده به صورت گرد پهن می‌کنیم و روی گوشت می‌‌گذاریم و مانند رولت لوله می‌کنیم. بعد در ماهی‌تابه دوطرف آن را سرخ کرده و برش می‌دهیم.
برای تزئین می توانید از خیار شور، گوجه فرنگی و لیموترش تازه استفاده کنید .
www.ch3.ir