دوشنبه، 1 آبان 1391

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه پای گوشت را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم
آرد - 500 گرم
شیر - یک پیمانه
نمک - نصف قاشق سوپخوری
خمیر ترش - یک قاشق سوپخوری
روغن مایع - یک قاشق سوپخوری
شکر - یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه
شیر را گرم کرده، نمک و خمیرترش را اضافه می‌کنیم، یک دقیقه صبر می‌کنیم تا خمیرترش برسد. سپس به خمیر رسیده، روغن مایع و نمک افزوده و آرد را اضافه می‌کنیم تا خمیر به دست نچسبد، روی خمیر دستمال تمیز خشک می‌اندازیم، 45 دقیقه زمان لازم دارد تا خمیر آماده شود.

مواد میانی
گوشت چرخ‌کرده 150 گرم
قارچ تفت داده شده 250 گرم
جعفری خرد شده 4/1 پیمانه
گرد سیر و آویشن نصف قاشق مرباخوری
فلفل‌دلمه‌ای نصف پیمانه
هویج پخته شده یک عدد
گوجه فرنگی خرد شده یک پیمانه
سیب‌زمینی متوسط پخته شده یک عدد
پنیر پیتزا دو پیمانه

طرز تهیه‌ موادمیانی
گوشت چرخ کرده را آماده وسایر مواد را به آن می‌افزاییم .از خمیر داخل قالب‌های گوشت‌ پای باز کرده مواد را داخلش قرار می‌دهیم وکمی پنیر رویش ریخته و در فر طبقه وسط فر با دمای 175 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه می‌پزیم.
www.ch3.ir