دوشنبه، 1 آبان 1391

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه ویمپی - استیک چرخ کرده را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم برای دونفر:
۱. گوشت چرخ کرده کم چربی ۳۰۰ گرم
۲. پیاز متوسط ۲ عدد
۳. نمک یک قاشق غذاخوری
۴. فلفل کمی

طرز تهیه:
پیاز را رنده کرده گوشت و نمک و فلفل را با آن مخلوط می کنیم و خوب مالش می دهیم.
تابه را می گذاریم تا خوب داغ بشود - گوشت را به چهار قسمت تساوی می کنیم دست را کمی مرطوب کرده گوشت را در دست به فرم گرد و منظم و بعد پهن می کنیم که کاملا صاف و مرتب شود .
تابه را می گذاریم که کاملا داغ شود . یک قطعه گوشت را در تابه می اندازیم می گذاریم یک طرف آن سرخ شود بر می گردانیم بعد قطعه دوم را می اندازیم و به همین ترتیب چهار قطعه گوشت را سرخ می نماییم .
می شود روی قطعات گوشت کمی کره گذاشت .

نوع دیگر : روی هر قطعه گوشت کمی سس گوجه فرنگی می ریزیم و یا اینکه روی هر قطعه گوشت کمی کره می گذاریم نان های مخصوص ویمپی را در فر می گذاریم که گرم شود و بین آن را چاک داده گوشت را روی آن قرار داده کمی سس روی آن میریزیم.
www.ch3.ir