دوشنبه، 1 آبان 1391

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه استیک دسته دار را توضیح دهید.

پاسخ :
آشپزی فقط هنر نیست؛ بلکه می توان در پیشگیری از ابتلا به بیماری ها یا تسریع در روند بهبود بیماری ها نیز از این هنر برای همه، بویژه کسانی که مبتلا به بیماری اند و نیاز به رعایت رژیم غذایی خاصی دارند ، بهره گرفت.

● مواد لازم:
▪ گوشت راسته گوسفندی با استخوان دنده ۲تکه (۲۵۰ گرم)،
▪ سس سویا یک قاشق غذاخوری،
▪ روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری،
▪ گوجه فرنگی خردشده یک عدد،
▪ پیاز چه خرد شده ۱۰۰ گرم،
▪ نخود پخته ۵۰ گرم،
▪ نمک و فلفل به میزان لازم،
▪ نعناع به میزان لازم.

● دستور پخت:
گوشت گوسفند را با سس سویا، روغن زیتون و فلفل مزه دار کرده و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال نگه دارید. سپس با بیفتک کوب گوشت را کوبیده و نرم کنید و برای کباب کردن روی صفحه توری فلزی قرار دهید.
پیاز چه و گوجه فرنگی را با کمی روغن زیتون تفت داده، نخود پخته را همراه با نمک و فلفل به آن اضافه کنید. این غذا را می توانید با چند برگ نعناع میل کنید.
www.ch3.ir