دوشنبه، 1 آبان 1391

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه بیف استروگانوف روسی را توضیح دهید.

پاسخ :
بیف استروگانوف غذایی است روسی که در بیرون از روسیه، از جمله در ایران شکل های دیگری پیدا کرده است. در روسیه بیف استروگانوف نه با سیب زمین سرخ کرده بلکه با نوعی دمی بلغور به نام کاشا همراه است.

مواد لازم 4-5 نفر:
نیم کیلو فیله گوساله
یک پیاز، ساطوری
3-4 قاشق شوید، ساطوری
205 گرم قارچ، ورقه ورقه
1 پیمانه خامه
2 قاشق ماست
2-3 گردو کره
کاشا برای 4-5 نفر
نمک و فلفل

طرز تهیه:
فیله را بصورت وورقه های نازک بطول 5-6 سانتی متر ببرید و ورقه ها را روی تخته بصورت رشته های نازک درآورید. ماست را در خامه بریزید و هم بزنید و 2-3 ساعت بیرون یخچال بگذارید تا خامه کمی ترش شود. دو تابه روی اجاق بگذارید ( تابه معمولی، تابه استیک)، کره را نصف کنید و در تابه بیندازید. کره را در تابه روی آتش ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت بدهید تا بلوری شود، قارچ را اضافه کنید و 3-4 دقیق بچرخانید. نمک و فلفل بپاشید و گرم نگه دارید. کره تابه استیک را روی آتش ملایم داغ کنید، سپس آتش را تیز کنید، گوشت را در تابه بریزید و با کاردک چوبی بچرخانید تا رنگ گوشت برگردد. آتش را خاموش کنید. خامه را روی پیاز و قارچ بریزید و روی اتش ملایم زیر و رو کنید و در دیس بکشید. دیس را با شوید آرایش کنید و همراه با کاشا سر سفره بگذارید. ( به جای شوید، جعفری ساطوری هم می توان بکار برد)
www.ch3.ir