شنبه، 13 آبان 1391

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه خورش مرغ با بامیه را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
پیاز ریز شده=2 عدد
مرغ=8 قطعه
آب=8 لیوان
عصاره مرغ مگی=2 عدد
بامیه خرد شده=نیم کیلو
رب گوجه فرنگی=3 قاشق غذاخوری
ادویه مخلوط=1 قاشق غذاخوری
آبلیمو=2 قاشق غذاخوری
پودر فلفل سیاه=2/1 قاشق چایخوری
نمک=1 قاشق چایخوری
روغن=کمی

طرز تهیه:
1. روغن را در قابلمه ریخته پیازهای خرد شده را در آن سرخ کنید سپس قطعات مرغ شسته شده را به آن اضافه کرده ،ادویه مخلوط+زردچوبه+نمک و فلفل را به مرغ اضافه کرده مواد را با قاشق چوبی هم بزنید تا مرغ همراه پیاز کمی سرخ شود.
2. آب +عصاره مرغ مگی را به مرغ اضافه کرده سپس درب قابلمه را گذاشته بگذارید مرغ به مدت 1 ساعت با حرارت ملایم بپزد.
3. بقیه مواد را به مرغ اضافه کرده بگذارید به مدت 45 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بماند تا خورش جا بیفتد
www.ch3.ir