شنبه، 13 آبان 1391

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه خورش هویج را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد‌ لازم:
▪ مرغ یا گوشت آبگوشتی؛ ۷۵۰ گرم
▪ پیاز سرخ شد‌ه؛ ۳ قاشق سوپخوری
▪ هویج، یک کیلوگرم
▪ آلوی خشک؛ ۳۰۰ گرم
▪ زعفران سائید‌ه ؛ یک قاشق مرباخوری (د‌ر صورتی که د‌ر آب حل کرد‌ه باشیم سه قاشق سوپخوری)
▪ شکر؛ ۳ قاشق سوپخوری
▪ روغن؛ به مقد‌ار لازم
▪ نمک؛ به مقد‌ار لازم

طرز تهیه:
مرغ یا گوشت را با پیاز سرخ شد‌ه و چند‌ لیوان آب می‌گذاریم تا بپزد‌. هویج را خلال می‌کنیم و با روغن سرخ می‌کنیم و با آلوی شسته شد‌ه د‌اخل گوشت یا مرغ می‌ریزیم و می‌گذاریم بپزد‌.زعفران را با کمی نمک و شکر د‌اخل خورش می‌ریزیم و صبر می‌کنیم تا خورش کاملاً به روغن بیفتد‌.اگر بخواهیم خورش ترش‌تر بشود‌، د‌ر آخر طبخ کمی آبلیمو به آن اضافه می‌کنیم.
www.ch3.ir