شنبه، 13 آبان 1391

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه خورشت لوبیا و هویج را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
▪ روغن مایع ۱۰۰ گرم
▪ پیاز ۱ عدد(۱۵۰ گرم )
▪ گوشت گوسفند ۳۵۰ گرم
▪ زردچوبه یک قاشق چایخوری
▪ فلفل ۲/۱ قاشق چایخوری
▪ رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
▪ چاشنی خورشت یک بسته
▪ آب یک لیتر
▪ لوبیا سبز ۳۰۰ گرم
▪ هویج ۲۰۰ گرم
▪ نمک یک قاشق چایخوری
▪ زعفران ۲/۱قاشق چایخوری
▪ آب لیمو ترش ۲ قاشق غذا خوری
▪ خلال سیب زمینی ۱۰۰ گرم

طرز تهیه:
۱) روغن را حرارت داده و پیاز خلال شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
۲) گوشت را به قطعات کوچک برش داده و با پیاز ۵ دقیقه تفت دهید.
۳) زرد چوبه ، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و سه دقیقه تفت دهید.
۴) چاشنی خورشت را اضافه کنید.
۵) آب را افزوده و یک ساعت حرارت دهید.
۶) لوبیا سبز را به قطعات متوسط برش داده جداگانه در روغن ۵ دقیقه حرارت دهید و به بقیه مواد اضافه کنید.
۷) هویج را خلال کرده و به مواد اضافه کنید سپس خورشت را حرارت دهید تا به خوبی جا بیفتد.
۸) خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
۹) زعفران و آب لیمو را اضافه کرده و ۵ دقیقه حرارت دهید.
۱۰) خلال سیب زمینی را جداگانه در روغن سرخ کنید و خورشت را با آن تزئین کنید.
www.ch3.ir