شنبه، 13 آبان 1391

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه خورش گل کلم با سیر را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
گل کلم: یک عدد کوچک
گوشت چرخ کرده:۲۵۰ گرم
پیازسرخ شده:۲ قاشق سوپ خوری
پیاز درسته: ۱ عدد کوچک
سیر تازه :۱ بته
رب گوجه فزنگی: ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل :به مقدار لازم
آبلیمو:۲ قاشق غذا خوری
زعفران حل شده: ۲ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:
ابتدا گل کلم را خورد کرده و خوب می‌شوییم سپس در روغن تفت می‌دهیم.
حال سیرها را از پوست جدا می‌کنیم ، می‌شوییم و هر حبه سیر را ۲ نیم کرده وکمی در روغن سرخ می‌کنیم.
گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز کوچک و کمی نمک و فلفل خوب ورز می‌دهیم و به شکل گلوله های کوچک در میاوریم و با پیاز سرخ شده می‌گذاریم کمی تفت بخورد.سپس رب گوجه را هم با گوشت کمی تفت می‌دهیم و ۲ لیوان آب به این مواد اضافه کرده و می‌گذاریم تا خورش جوش بیاید. حال سیر و گل کلم سرخ شده و کمی نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران را به ظرف خورش اضافه کرده و می‌گذاریم خورش نیم ساعت روی حرارت ملایم بجوشد تا تقریبا به روغن بیفتد
www.ch3.ir