شنبه، 13 آبان 1391

پرسش :

اگر امام امت اسلامی را خدا انتخاب مى کند، پس بیعت مردم چه نقشى دارد؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام محمد دشتى(ره):
خداوند متعال هدایت مى کند همان گونه که خوبیها و بدیها را معرفى کرد و راه سعادت و شقاوت را نشان داد. امام حق را نیز معرفى مى کند. اما انسانها در انتخاب رهبر آزادند، مى توانند امام حق را انتخاب کنند و به سعادت برسند و یا مخالفت کنند و گمراه شوند. آنگونه که در دیگر رهنمودهاى الهى گروهى رستگار و گروه دیگر منحرف گشتند.
پس از حادثه غدیر نیز گروهى امامت امام على (ع) را انکار و غصب کردند و گروهى بر ولایت و رهبرى آن حضرت وفادار ماندند، و انواع شکنجه ها را به جان خریدند. پس اعلام وحى تضادى با اختیار انسان ندارد.
www.balagh.net