جمعه، 24 آذر 1391

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه کوفته کرمانی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم برای ۶ نفر:
▪ نخود خام: نصف لیوان
▪ گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
▪ برنج: نصف لیوان
▪ تخم مرغ: ۲ عدد
▪ پیاز متوسط: یک عدد
▪ روغن آب کرده: یک استکان
▪ رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
▪ نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه:
برنج و نخود خام را پس از شستن خوب بکوبید و مخلوط کنید، گوش چرخ کرده و تخم مرغ را به این مخلوط اضافه کرده و هم بزنید، پیاز را خرد و در روغن سرخ کنید و رب گوجه و زردچوبه را به آن اضافه و پس از سرخ شدن ۶ لیوان آب بیافزایید و بگذارید آب به جوش بیاید.
با دست از مخلوط اولیه گلوله هایی درست کنید آن ها را یکی یکی به آب در حال جوش اضافه کنید وقتی کوفته ها گرفت و در آب باز نشد شعله گاز را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا کوفته ها کاملا بپزد.
www.ch3.ir