چهارشنبه، 4 بهمن 1391

پرسش :

اﮔﺮ ﭼﻨﻴﻦ وﻗﻔﻲ ﺻﺤﺖ ﺷﺮﻋﻲ داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ آﻳﺎ ﺧﺎﻧﻪﻫﺎﺋﻲ ﻛﻪ ﻗﺒﻞ از وﻗﻒ در ﺗﺼﺮف ﻣﺮدم ﺑﻮده آﻳﺎ ﻣﺎﻟﻚ ﭼﻨﻴﻦ ﺣﻘﻲ دارد ﻛﻪ ﺧﺎﻧﻪﻫﺎی ﻣﺴﻜﻮﻧﻲ ﻣﺮدم روﺳﺘﺎی ﻣﺬﻛﻮر را وﻗﻒ ﻛﻨﺪ؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت الله العظمی خامنه ای مدظله العالی :
ﺑﺎ ﻋﺪم اﺣﺮاز ﻣﺎﻟﻜﻴﺖ واﻗﻒ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻪﻫﺎی ﻣﺬﻛﻮر، وﻗﻒ ﺻﺤﻴﺢ ﻧﻴﺴﺖ.
منبع : اﺳﺘﻔﺘﺎﺋﺎت ﺑﺎب وﻗﻒ، ﺣﻀﺮت آﻳﺖ الله اﻟﻌﻈﻤﻲ ﺧﺎﻣﻨﻪای ﻣﺪﻇﻠﻪ اﻟﻌﺎﻟﻲ، ﻣﻌﺎوﻧﺖ ﻓﺮﻫﻨﮕﻲ ﺳﺎزﻣﺎن اوﻗﺎف ، مهر1390